Allergie informatie: Gegrilde tonijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten verse tonijn van 100 gram
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 pot geroosterde paprika's, uitgelekt
- 1 ui
- 1-2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 2 eetlepel oregano (gedroogd)
- 100 milliliter visbouillon
- zout
- zwarte peper, vers gemalen
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Mexicaanse maïssalade met tonijn
Met mais, tonijn en paprika uit Mexico
5 porties - 5 minuten
Maaltijdsalades - beumi
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gegrilde tonijn
- Allergieen informatie