Allergie informatie: Gegratineerde mosselen met champagne
Terug naar het receptIngrediënten
- boter
- 2 takjes groene selderij
- 25 centiliter champagne of schuimwijn
- paneermeel
- 20 centiliter slagroom
- 2 sjalotten
- 2 kg mosselen
- 1 ui
- peper en zout
- 12 centiliter witte wijn
- grof zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gegratineerde mosselen met champagne
- Allergieen informatie