Allergie informatie: Gegratineerde kabeljauw met tomaat en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kabeljauwfilet
- 75 gram geitenkaas, geraspt
- 1 blik tomaten, gepeld a 400 gram
- 6 bosuitjes, in ringetjes
- 1 gele paprika, in stukjes
- 1 groene paprika, in stukjes
- 6 groen olijven zonder pit, fijngehakt
- 7 gram koriander, gehakt
- 1 zakje taco kruidenmix
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk