Allergie informatie: Gegratineerde aardappelen met zalm en dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram zalmfilet, ontveld en in blokjes gesneden
- 600 gram aardappelen
- 30 centiliter vloeibare room
- dille
- 50 centiliter melk
- 2 teentjes knoflook
- geraspte Emmenthaler kaas
- zout
- peperkorrels
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie