Allergie informatie: Gebakken schelvisfilet in tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gefileerde schelvis
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 0,25 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 80 gram bloem
- 0,5 theelepel bakpoeder
- 1 losgeklopt ei
- 1 flesje pilsener
- frituurolie
- voor de saus:
- 3 eetlepels tomatenpuree
- 1 potje gemengd zuur
- 1 deciliter kookroom
- 2 theelepels paprikapoeder
- 2 theelepels gehakte peterselie
Meer Recepten
- Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Gebakken Knoflookrijst
Met rijst, ui en knoflook uit China
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gebakken schelvisfilet in tomatensaus
- Allergieen informatie