Allergie informatie: Gebakken mul met courgette en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 mulfilets
- 1 groene courgette
- 4 ontvelde tomaten
- 1 deciliter olijfolie
- 1 briochebroodje
- 1 kopje lavendelbloempjes
- 1 mespuntje kerrie
- 1 eiwit
- 1 kopje met wit van de prei
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gebakken mul met courgette en tomaat
- Allergieen informatie