Allergie informatie: Gebakken Garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gepelde tijgergarnalen
- 125 gram kleine champignons
- 125 gram sperziebonen in stukjes
- 1 eetlepel gehakte knoflook
- 1 eetlepel fijngehakte sereh
- 2 theelepels versgemalen peper
- 1 theelepel zout
- 3 eetlepels vissaus (nam pla)
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepels bloem
- paprika
- pinda's
- chilipepers
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gebakken garnalen
- Allergieen informatie