Allergie informatie: Garnalencurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels groene currypasta
- 1 blik kokosmelk
- limoen
- 2 eetlepels basterdsuiker
- 2 eetlepels vissaus
- grote garnalen uit de diepvries (5 per persoon)
- basilicum
- arachideolie
Meer Recepten
- Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet - Garnalencurry
Met grote garnalen, kokosmelk en kwarteleitjes uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Jhinga ka pathia (Garnalencurry met kokos)
Met steurgarnalen, kokos en yoghurt uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Jhinga kari (Droge garnalencurry)
Met steurgarnalen, koriander en kurkuma uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Jhinga kari (Garnalencurry)
Met steurgarnalen, knoflook en koriander uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Garnalencurry
- Allergieen informatie