Allergie informatie: Garnalen met rijst
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 gram gedroogde garnalen
- 30 gram witte kool
- 1 grote ui
- 1 grote knoflook
- 1 grote paprika (groen of geel of rood naar eigen kleur smaak)
- 1 eetlepel margarine
- 1 eetlepel tomatenpasta
- aroma naar smaak
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- 1 kop rijst
- 1,5 kop water
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Garnalen met rijst
- Allergieen informatie