Allergie informatie: Garnalen met paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram chinese garnalen (rauw, maat 16/20)
- 0,5 ui
- 1 rode paprika
- 2 lente uitjes
- 2 plakjes verse gemberwortel
- 2 knoflookteentjes
- kookwijn of droge sherry
- tomatenketchup
- sojasaus
- 3 eetlepels kippenbouillon
- olie
- suiker
- aardappelmeel
- zout
- mengsel A:
- 1 eetlepel aardappelmeel
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 3 eetlepels kippebouillon
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels kookwijn (of droge sherry)
- 1 eetlepel lichte sojasaus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Garnalen met paprika
- Allergieen informatie