Allergie informatie: Garnalen in tempura-kruidenbeslag en mayo-sojasausje
Terug naar het receptIngrediënten
- frituurolie
- 32 grote rauwe garnalen, ongepeld
- 150 gram tempurameel (toko)
- 2,5 deciliter ijskoud water
- 2 eetlepels fijngesneden basilicum
- 2 eetlepels fijngesneden peterselie
- 2 theelepels scherpe mosterd
- 2 theelepels mayonaise
- 2 theelepels lichte sojasaus
- 1 limoen
- grof zeezout
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533