Allergie informatie: Franse mosselen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo mosselen
- olijfolie
- 4 sjalotten
- 1 courgette, in plakken
- 100 milliliter droge witte wijn
- 50 milliliter cognac (vieux)
- 200 milliliter crème fraîche
- 2 eetlepels tijm
Meer Recepten
- Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Mosselcocktail
Met mosselen uit potje, ui en knoflook uit Spanje
2 porties - 15 minuten
Voorgerechten - fabita - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Franse mosselen
- Allergieen informatie