Forelpaté

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd de lente uitjes fijn.
    Pers de knoflook uit.
    Snijd de heel fijn.
    Hak de en in stukjes.
    Smelt de in een pan en voeg de lente-ui en knoflook toe.
    Laat 1 minuut bakken.
    Meng de en forel er doorheen en blijf roeren totdat de vis net gaar is.
    Voeg dan de toe en laat weer een minuut koken.
    Nu , , en erbij en de pan van het vuur nemen.
    Wrijf het geheel door een zeef.
  2. Breng op smaak met en .
    Zet de paté tot gebruik in de koelkast.
    Om te serveren de paté overdoen in een patévorm en garneren met krulpeterselie.
    Geef er toast of stokbrood bij.
    Je kunt de paté ook in een spuitzak doen (met redelijk grote diameter spuitmond) en op toast of stokbrood spuiten als kant en klaar hapje.
    Ook dan garneren met een stukje krulpeterselie.
25
25
25

Variaties op Forelpaté

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Forelpaté
VariatieAantalGang
Forelpaté1Hapjes
Gerookte forelpaté1Koud
Gerookte forelpaté op reepjes toast1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • forelfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
345 kcal
17%1380 kcal
Vetten
91 g.
131%364 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Forelpaté