Allergie informatie: Forelpaté
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gepelde Noorse garnalen
- 300 gram forelfilet
- 90 gram boter
- 4 lente-uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels cognac
- 0,5 deciliter slagroom
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepel dille
- 2 theelepels chilisaus
- zout
- peper
- krulpeterselie voor de garnering
Meer Recepten
- Forelpaté
Met gerookte forel, citroensap en mosterd uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Hapjes - lucyvader - Gerookte forelpaté op reepjes toast
Met gerookte makreel, griekse yoghurt en volkorenbrood uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Gerookte forelpaté
Met gerookte forelfilets, verse roomkaas en tomaten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - fabita
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Forelpaté
- Allergieen informatie