Allergie informatie: Foo Yong Hay
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram garnalen of krab (of eventueel fijngesneden rauwe ham of kip)
- 2 eieren
- zout, peper
- een beetje selderie
- saus:
- 2 deciliter bouillon
- 3 eetlepels tomatenketchup
- peper, zout
- 0,5 blik fijne doperwten
- 1 dessertlepel gula jawa
- 0,5 dessertlepel ketjap
- aardappelmeel
Meer Recepten
- Zoet-zure foe yong hai-saus
Met gembersiroop, tomatenketchup en ketjap manis uit China
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Foo Yong Hai 4
Met ei, taugeh en tomaat uit China
4 porties - 20 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foe yong hai
Met eieren, prei en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Eiergerechten - jaccor - Foo Yong Hai 1
Met ei, garnalen en taugeh uit China
4 porties - 15 minuten
Eiergerechten - 34533 - Foo Yong Hai 3
Met ei, taugeh en krab uit China
4 porties - 15 minuten
Eiergerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Foo yong hay
- Allergieen informatie