Allergie informatie: Curry van garnalen en komkommer
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gamba's, ongepeld
- 1 komkommer
- 1/2 Spaanse rode peper
- 200 gram sugar snaps
- 100 gram minimaïskolfjes
- 1/2 theelepel bruine basterdsuiker
- 4 eetlepels room
- 3 deciliter kokosmelk
- 2 eetlepels rode currypasta
- 2 eetlepels fijngesneden bieslook
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Curry van garnalen en komkommer
- Allergieen informatie