Allergie informatie: Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram inktvis
- 5 tenen knoflook
- 2 rode lomboks
- 4 rawits
- 3 schijven djahe
- 3 centimeter kunyit
- 1 limoen
- 0,5 theelepel zout
- 4 sjalotten
- 3 groene lomboks
- 3 belimbing
- 3 eetlepels olie
- 3 deciliter dikke santen
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Agar Pisang ( bananengelei)
Met agar-agar, kokosmelk en banaan uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Cumi cumi santen (inktvis in kokosmelk)
- Allergieen informatie