Allergie informatie: Cumi cumi padang (inktvis in een pittige zoet/zure saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram inktvis
- 5 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 3 lomboks
- 1 serehstengel
- 3 daun djeruk purut
- 2 cm. djahe
- 1 eetlepel sambal
- 1 eetlepel oestersaus
- 0,5 theelepel zout
- 1 citroen
- 1dl water
- 3 eetlepel suiker
- asem
- olie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske