Allergie informatie: Cumi Balado Dengan (gestoofde inktvis in zeer pittige saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram inktvis
- 50 gram daun kemangi
- 2 daun salam
- 1 serehstengel
- 1 paprika
- 6 petehbonen
- 1 deciliter bouillon
- 1 limoen
- 1 theelepel zout
- Boemboe:
- 8 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 7 lomboks
- 10 rawits
- 5 kemirienoten
- 3 centimeter djahe
- 1 centimeter laos
- 0.5 theelepel kencur
- 0.5 theelepel zout
- 2 theelepels kunyit
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr