Allergie informatie: Congrio en salsa verde: Paling in peterseliesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 8-12 palingen
- 75 gram bloem
- 6 eetlepels olijfolie
- 40 gram boter
- 1 gesnipperde grote ui
- 4 fijngehakte knoflookteentjes
- 0,5 deciliter witte wijn
- 1-2 deciliter visbouillon
- 2 eetlepels citroensap
- zout
- versgemalen zwarte peper
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- partjes citroen
- peterselie om te garneren
Meer Recepten
- Salsa
Met appels, mierikswortel en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - robancona - Salsa van verse tomaten en rode ui
Met tomaten, rode ui en chilipeper uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Salsa Mexicana
Met tomaten, lomboks en koriander uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Tapas - rlaet - Salsa (Spicy)
Met tomaten, lente uitjes en spaanse peper uit Mexico
6 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - martien22