-
Heerlijk recept, ik heb er wel wat zaken aan toegevoegd, zoals spitskool, witte bonen en (heel klein beetje) speculaaskruiden. Hele lekkere combi, wel rustig aan doen met de citroen, in combi met de wijn, anders wordt het snel te zuur. Mijn gasten hebben ervan gesmuld.
Geserveerd met vers afgebakken stokbroodje en een lekker koud glas Gato wijn. Een witte ,lichtmouserende frisse wijn. Gegarandeerd een perfecte avond. Muziek tip: Quatro Ventos, een nederland/portugees fado ensemble.
Yvon gaf dit recept 4/5 sterren
-
Een mooi recept lekker pittig, ik heb er geen zout aan toegevoegd het is stevig genoeg van alle ingrediënten.
Jaccor gaf dit recept
4/
5 sterren
-
Te veel tabasco en de smaak is mij wat te zuur. Heb veel lekkerdere geproefd. Op naar een ander recept dus.
Jacqueline gaf dit recept 2/5 sterren
-
Zeer goed basisrecept. Uiteraard kan degene die kookt ook varieren met de ingredienten. Wat gekookte krieltjes op het laatst erin of tomaten toevoegen is geen probleem. Volgens mij is dit ook een gerecht dat zich leent voor wat je nog hebt liggen aan vlees, vis, garnalen en groenten. Het bijt elkaar niet. De chorizo blijft onontbeerlijk voor de smaak van cataplana. Kijk uit dat hij door de worst niet te zout wordt. Enfin, ga nu lekker eten... Stukje warm brood erbij, helemaal geweldig!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Inderdaad heel erg lekker!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren