Allergie informatie: Cah Ikan (Gestoofde vis in een kruidige bouillon)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram schelvis of kabeljauw
- 2 eetlepels ketjap
- 3 eetlepels sherry
- 1 theelepel djahe
- 1 dunne prei
- 1 sjalot
- 2 deciliter bouillon
- 1 theelepel ve-tsin
- 1 theelepel sesamzaad
- 0,5 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
- olie
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona