Cabillaud à l

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vul een pan, die groot genoeg is om de te bevatten, met water.
  2. Doe er wat bij, breng het aan de kook en pocheer hierin tien minuten de vis.
  3. Schil en hak ondertussen knoflook en fijn.
  4. Hak ook de basilicum fijn.
  5. Smelt de in een pannetje, voeg en knoflook toe, laat zachtjes fruiten zonder dat het al te snel kleurt.
  6. Doe er twee eetlepels bij, verdun met wat kookwater van de vis en laat de saus 45 minuten sudderen.
  7. Als de vis klaar is, laat hem dan uitlekken, bestrooi hem met basilicum en houd hem warm.
  8. Zet de oven op 170 graden C.
  9. Doe de met zijn olie in een pannetje, verwarm dit en laat de tot pulp worden op zacht vuur.
  10. Doe de ansjovispulp bij de saus.
  11. Breng een pan met ruim water en aan de kook en doe er de schelpjes in.
  12. Controleer na 10 minuten of ze goed zijn.
  13. Gedurende deze tijd leggen we de moten op een voorverwarmde dienschaal, doen de tomatensaus er overheen, omringen de vis met de en schuiven de schaal 15 minuten in de oven.
  14. Wanneer de schelpjes gaar zijn, gieten we ze af en serveren de apart bij de vis.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in macaroni
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • macaroni kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauw en ansjovis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
346 kcal
17%1384 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
24%248 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cabillaud à l'Italienne