Allergie informatie: Ca cumi cabe hijau (inktvis)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1500 gram cumi-cumi (inktvis)
- 500 gram groene lombok
- 4 teentjes knoflook
- 0,5 eetlepel taoco speciaal
- 0,25 theelepel oestersaus
- zout
- 2 stengels djahé
- arachideolie
- een beetje rijstmeel
Meer Recepten
- Cumi-Cumi Rendang (gebakken inktvis)
Met inktvis, lombok en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Inktvis van de BBQ
Met pijlinktvissen, knoflook en mosterdpoeder uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Sepia amb trempó: inktvis met zomersalade
Met inktvis, tomaat en paprika uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Maaltijdsalades - keukenwonder - Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk)
Met inktvis, lomboks en santen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ca cumi cabe hijau (inktvis)
- Allergieen informatie