Allergie informatie: Brandade met schelvis, garnalen en bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram filet van schelvis of kabeljauw
- 500 gram aardappelen
- 1 bot verse bieslook
- 1 deciliter zuren room
- 1 deciliter citroensap
- 100 gram versgepelde garnalen
- 2 eieren
- olijfolie
- peper en zout
- 8 plakjes gedroogd spek
- 1 kleine bloemkool
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro