Allergie informatie: Bouillabaisse van Noorzeevis
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 noordzeetongen
- 200 gram ongepelde tomaten
- 4 grote sint-jakobsnoten
- 4 gepelde langoustines
- 1 ui
- 1 sjalot
- 2 takjes soepselderij
- 2 teentjes knoflook
- 1 chilipepertje
- 1 duimdik stuk gember
- 3 tomaten
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 deciliter droge witte wijn
- olijfolie
- saffraandraadjes
- verse koriander
- peper en zout
- voor de garnituur:
- 0,5 bakje champignons
- 0,5 courgette
- 0,5 kleine pompoen
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Bouillabaisse van noorzeevis
- Allergieen informatie