Allergie informatie: Bouillabaisse
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo diverse vissoorten
- 6 teentjes knoflook
- 3 uien gesnipperd
- 2 gehakte Spaanse pepers
- 4 stengels bleekselderij
- 1 wortel, in plakjes
- 1 prei, in ringen
- 8 tomaten, ontdaan van het vel
- 1 ons garnalen
- 1 potje mosselen
- basilicum
- zout
- olijfolie
- stokbrood
Meer Recepten
- Bouillabaisse van Noorzeevis
Met noordzeetongen, sint-jakobsnoten en chilipepertje uit Belgie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vis en schaaldieren - pitoe - Bouillabaisse
Met visfilet, grijze garnalen, knoflook uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Soepen - lekker_koken - Bouillabaisse
Met kabeljauwfilet, knoflook, prei uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Soepen - joop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Bouillabaisse
- Allergieen informatie