Allergie informatie: Botervis met prei-pestosaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 moten botervis, 1,5 centimeter dik
- zout en versgemalen peper
- 2 preien (alleen het witte en lichtgroene deel)
- 1 deciliter visfumet
- 0,5 deciliter witte wijn
- 2 deciliter crème fraîche (desgewenst de halfvolle uitvoering)
- 2 eetlepels pesto
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Botervis met prei-pestosaus
- Allergieen informatie