Allergie informatie: Bandeng Kemirie (pittig gekruide makreel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 middelgrote makreel
- 6 tenen knoflook
- 10 kemirienoten
- 1 theelepel laos
- 4 deciliter santen
- 1 theelepel kunyit
- 1 theelepel trassi
- 3 lomboks
- 1 eetlepel asem
- 1 theelepel sereh
- 4 eetlepels olie
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - BBQ Makreel in folie
Met makreel, ui en tomaat uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Bandeng kemirie (pittig gekruide makreel)
- Allergieen informatie