Allergie informatie: Aumoniere de Saumon aux Moules
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote moot verse rauwe zalm of dungesneden plakken rauwe zalm (8)
- 16 tot 20 mosselen
- visfumet
- witte wijn
- bloem
- boter
- peper en zout
Meer Recepten
- Huile aux herbes
Met olijfolie, sjalotjes, tijm uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Azijn en oliën - hendriks37 - Canard aux cerises (eend met kersen)
Met eendenborstfilet, kersen en sjalotjes uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - hansvandenbos - Soupe aux pois chiches
Met kikkererwten, ui en prei uit Frankrijk
4 porties - 55 minuten
Maaltijdsoepen - hendriks37 - Mousse de saumon fumé
Met gerookte zalm, room en citroensap uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - antonfrankrijk - Roseval aux scampi
Met scampi's, aardappel en spinazie uit Frankrijk
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - para
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Aumoniere de saumon aux moules
- Allergieen informatie