Allergie informatie: Atjar met makreel
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 verse makrelen (ca. 400 gram) of 400 gram kabeljauw- of koolvisfilet, ontdooid (Vismarine)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 4 eetlepels azijn
- voor de kruidenpasta (boemboe):
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 2 theelepel sambal oelek
- 0,5 theelepel koenjit (kurkuma)
- 1 theelepel bruine suiker
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Atjar met makreel
- Allergieen informatie