Allergie informatie: Atjar Ikan
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram moten kabeljauw (4 stuks)
- 2 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 0,5 eetlepel koenjit
- 1 theelepel djahe
- 1 eetlepel witte basterdsuiker
- 1 stuks rode paprika, in reepjes
- 1 stuks rode lombok, in ringetjes
- 1,5 eetlepels azijn
- 1 eetlepel water
- versgemalen peper
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Abon ikan suwir (droog gekookte tonijn)
Met tonijn, tomaat en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Atjar ikan
- Allergieen informatie