Allergie informatie: Asperges met gerookte zalm en basilicum saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kg asperges
- zout
- peper
- 1 bosje basilicum
- 100 gram mascarpone
- 1 eetlepel olijfolie
- 1-2 eetlepel citroensap
- 200-300 gram gerookte zalm
- voor de gepocheerde eieren:
- azijn
- 4 eieren
- extra nodig:
- keukenmachine of blender
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk