Allergie informatie: Antiliaanse gestoofde vis (Piska stoba)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 stevige visfilets of moten, bijvoorbeeld kabeljauw/heilbot
- 4 kleine gekookte aardappels, in blokjes
- 2 eetlepels boter
- 1 u,i in ringen
- 1 tomaat, ontveld, zonder zaadjes en kleingesneden
- 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 1 pepertje, zonder zaadjes en zaadlijsten kleingesneden
- 0,5 a 1 kopje water
- flinke mespunt saffraan of saffraandraadjes
- zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Antiliaanse gestoofde vis (piska stoba)
- Allergieen informatie