Allergie informatie: Vis met kruidenyoghurt en salade
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kabeljauwfilet
- 1 theelepel paprikapoeder pikant
- zout
- peper
- 5 eetlepels olie
- 1 limoen (biologisch)
- 300 milliliter volle yoghurt
- 0,5 pakje groene kruidenmix (diepvries)
- suiker
- 1 rode ui
- 2 grote wortels
- 1 romaine-sla
- 4 lente-uitjes
- 4 eetlepels witte wijnazijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis met kruidenyoghurt en salade
- Allergieen informatie