Allergie informatie: Vega-schijf
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 gram droge havermoutvlokken (voorgekookt uit verpakking)
- 40 gram brood
- 25 gram gekruide gebakken uitjes (bijvoorbeeld Conimex of Gotan)
- 60 gram geraspte belegen of rookkaas (of een combinatie).
- 2 volle eetlepels fijngehakte verse peterselie of 1 volle eetlepel gedroogd peterselieblad
- 1 eetlepel edelgistvlokken
- 0,5 theelepel vleeskruiden
- 0,25 theelepel kummel
- roomboter of olijfolie
- 0,5 theelepel ras-el-hanout
- 1 theelepel sambal oelek
- 0,25 bol verse knoflook
- 50 gram gaargekookte (zilvervlies)rijst
- 1 ei
- 30 milliliter koffiemelk
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Anak Domba (Gesudderd lamsvlees met kokos)
Met lamsvlees, kokos en laos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Kipspiesjes met ananassaus
Met kipfilet, ananas en olijfolie uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomatensaus met ananas
Met tomatenketchup, tabasco en citroen uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vega-schijf
- Allergieen informatie