Allergie informatie: Tofu-Bulgur-burgers of ovenschotel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram gewone witte tofu/tahoe
- 200 gram bulgur (=grof gemalen tarwe, te koop bij Marokkaanse of Turkse winkels)
- fijngesnipperd:
- 200 gram champignons
- 1 stengel bleekselderij
- 300 gram witte kool
- 4 kleine uien
- 8 knoflooktenen
- 1 bosje selderij
- fijngeraspt:
- 2 winterwortels
- 8 a 10 verse groene pepertjes, fijngehakt of gemalen
- 1 kop Cheddarkaas geraspte of Feta kaas, gesnipperd
- 8 eetlepels sojasaus
- 4 theelepels plantaardige olie
- 1 kopje warme melk
- 5 eieren, losgeklopt
- 4 eetlepels fijngehakte koriander
- 1 klein blik tomatenpuree
- 3 à 4 eetlepels volkoren bloem
- 2 sneetjes volkorenbrood
- 4 deciliter kokend water
- naar smaak:
- zout
- peper
- kerriepoeder (of koriander en oregano)
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Kip, Knoflook ovenschotel
Met kip, aardappelen en rozemarijn uit Portugal
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Ovenschotels - ozodrac1 - Zalm ovenschotel
Met zalmsteak, paprika, zout uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Ovenschotels - marjamaria - Tonijntapenade
Met tofu, tonijn en wortel uit Italie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Tofu-bulgur-burgers of ovenschotel
- Allergieen informatie