Allergie informatie: Tempeh Boemboe Bali (gefrituurde tempeh gestoofd in een pittige saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blok tempeh
- 1,5 deciliter water
- 2 serehstengels
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel suiker
- 0,25 theelepel zout
- 5 deciliter olie om te frituren
- Boemboe:
- 6 sjalotjes
- 6 rode lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 3 centimeter djahe
- 2 kemirienoten
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro