Allergie informatie: Tahoe petis (gebakken tahoe met taugé in licht gekruide saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 blokken tahoe
- 100 gram taugé
- 1 bosje selderie
- 2 eetlepels gefruite uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 75 gram pinda’s
- 1 lombok
- 1 deciliter ketjap manis
- 1 citroen
- 1 stukje trassi
- 1 stukje petis
- 3 eetlepels gulle djawa
- 2 eetlepels fijn gehakte peterselie
- olie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro