Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Rasp
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren los.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Schil de djahe en rasp deze fijn.
    Maak de bos uitjes schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de lomboks schoon en snij deze in ringetjes.
    Snij de in vier plakken en snij deze diagonaal door midden.
    Rol de eerst door maïzena en daarna door het .
    Verhit een ruime hoeveelheid in een wok en frituur de hierin goudbruin en gaar.
    Laat de op keukenpapier uitlekken.
    Neem de uit de wok en bak in de aanhangende de djahe en de een paar seconden op hoog vuur.
    Voeg de , ketjap, , , en toe.
    Maak het op smaak met en .
    Roerbak alles op hoog vuur tot het geheel goed warm is.
    Bestrooi vlak voor het opdienen met wat achtergehouden bosui.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • vissaus en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe en ketjap manis
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
69 kcal
3%276 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tahoe goreng (geroerbakte tahoe in sausje)