Allergie informatie: Spinazietaart
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram verse spinazie
- feta
- creme fraiche
- pijnboompitten
- 4 eieren
- bladerdeeg
- teentje knoflook
Reacties met betrekking tot allergie (1)
- Let op: Het recept is niet geschikt voor mensen met een koemelkallergie. In creme fraiche zit melk, en bladerdeeg bevat vaak roomboter, en daar zit ook melk in. Er is wel ook bladerdeeg zonder roomboter te koop, dus let daar even op. Creme fraiche kun je ook zelf maken: Neem dan 2,5 lepel bloem en meng dat met 60ml water tot het een glad beslag is. Voeg daarna 300 ml water toe. Kook het mengsel ca 3 minuten; totdat het dikker wordt. Haal de pan van het vuur, en voeg geleidelijk 12 schepjes dieetpeodermelk (nutrilon pepti)toe. Laat het geheel afkoelen :) En met deze tips is het gerecht ook geschikt voor mensen met koemelkallergie.Anne gaf dit recept 5 sterren
Meer Recepten
- Spinazietaart met feta
Met spinazie, eieren en feta uit Nederland
4 taarten - 40 minuten
Hartige taarten - beamantel - Spinazietaart met worst
Met spinazie, bladerdeeg en saucijsjes uit Nederland
4 taarten - 40 minuten
Hartige taarten - Mamo
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Spinazietaart
- Allergieen informatie