Allergie informatie: Risotto met schorseneren
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram risottorijst
- kilo schorseren (na het schoonmaken dienen ze 500 gram te wegen)
- kwart liter groentebouillon
- 1 ui fijngesneden
- 1 stengel bleekselderij
- 1 wortel in stukjes
- olijfolie (extra vierge)
- half glas witte wijn
- verse tijm of marjolein
- zout en zwarte peper
- 30 gram parmesaan gemalen als garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Risotto met schorseneren
- Allergieen informatie