Allergie informatie: Pittige noedels met prei en shii-take
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram mienestjes
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 2 centimeter verse gemberwortel, geschild en fijngesneden.
- 1 rode chilipeper, zaadjes eventueel verwijderd
- 300 gram gesneden prei
- 200 gram shii-take
- 1 rode paprika, in dunne repen
- 3 a 4 eetlepel sojasaus of ketjap
- 1 eetlepel limoensap
- 40 gram gezouten cashewnoten
- handje koriander, grofgehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Pittige noedels met prei en shii-take
- Allergieen informatie