Allergie informatie: Penne met geroosterde tomaten, rucola en olijven
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram tomaten, in vieren
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 teentjes knoflook, in flinterdunne plakjes gesneden
- zout en peper
- 400 gram penne
- 2 eetlepels balsamicoazjin
- 2 eetlepels zongedroogde tomaten, in kleine stukjes
- 1 theelepel suiker
- 75 gram rucola, grof gesneden
- 2 eetlepels zwarte olijven
- 2 eetlepels Parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Penne met geroosterde tomaten, rucola en olijven
- Allergieen informatie