Allergie informatie: Pappardelle met rucola en blauwaderkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram koelverse papperdelle (pasta)
- 8 trostomaten, in plakken
- 3 eetlepels honing-mosterddressing
- 1 eetlepel tijm (zakje 15 gram), alleen de blaadjes
- 3 eetlepels walnotenolie
- 150 gram pittige blauwaderkaas (bijv. roquefort of fourme d'ambert), grof verkruimeld
- 1 zakje walnoten (55 gram), grof gehakt
- 1 zak rucola (75 gram)
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Pappardelle met rucola en blauwaderkaas
- Allergieen informatie