Allergie informatie: Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 2-3 eetlepel olijfolie
- 125 gram verse cantharellen of champignons, in stukjes
- zout
- vers gemalen zwarte peper
- 50 gram boter
- 2 sjalotjes, fijngesneden
- 250-300 gram risottorijst
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 1-1,5 liter kokende groentebouillon
- 50-100 gram verkruimelde verse geitenkaas
- 75-125 gram kleine rucolablaadjes of verse spinazieblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Paddenstoelenrisotto met geitenkaas
- Allergieen informatie