Allergie informatie: Marinade voor Quorn en Des
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bakje Quorn en Des uit de supermarkt
- 1 theelepel Ras-el-Hanout
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 0,5 theelepel zoete paprikapoeder
- 0,25 theelepel kurkuma
- 0,25 theelepel donkerbruine basterdsuiker
- 0,25 theelepel zeezout
- 0,25 theelepel sambal oelek
- 1 snufje djinten
- 1 teentje knoflook, geplet en fijn gehakt
- 1 eetlepel olijfolie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Marinade voor quorn en des
- Allergieen informatie