Allergie informatie: Kaasfondue in het najaar
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram extra belegen kaas
- 1 teentje knoflook
- 350 milliliter droge witte wijn
- 1 theelepel citroensap
- 1 takje rozemarijn
- 2 eetlepels maizena
- 3 eetlepels melk
- nootmuskaat
- 1 wit stokbrood
- 300 gram broccoli
- 125 gram champignons
- 4 stengels bleekselderij
- 0,5 courgette
Meer Recepten
- Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Kerrykip van het spit
Met kip, nandan massala en zeezout uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - hots - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Kabeljauw met kruidenkorst
Met kabeljauwfilet, limoen en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Reuzegarnaalstaarten in pittige knoflooksaus
Met reuzegarnalen, knoflook en chilipepers uit Belgie
2 taarten - 35 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Kaasfondue in het najaar
- Allergieen informatie