Allergie informatie: Groente lasagne
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lasagne bladen
- Groentensaus:
- 3 uien, fijn gesneden
- 3 teentjes knoflook, fijn gesneden
- 2 selderij stengels, fijn gesneden
- 3 wortels, fijn gesneden
- 50 milliliter (vegetarische) olie
- 15 milliliter verse basilicum
- 15 milliliter verse dragon
- 15 milliliter verse peterselie
- 10 milliliter verse marjoraan of oregano
- 1 milliliter kruidnagels
- 1 milliliter cayennepeper
- 2x 410 gram blik tomatenblokjes
- 30 milliliter tomatenpasta
- 500 milliliter gekookte linzen
- zout
- peper
- spinazie (optioneel)
- pompoen (optioneel)
- Kaassaus:
- 1,5 liter witte saus
- 500 milliliter geraspte cheddar kaas
- 2 milliliter geraspte nootmuskaat
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Uiensoep
Met uien, bouillontabletten en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 1 uur
Soepen - tobkok - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Groente lasagne
- Allergieen informatie