Allergie informatie: Groene linzenschotel met snijbiet
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram groene linzen (Ecoland), gewassen
- 400 gram snijbiet, in reepjes gesneden
- 2 worteltjes, in plakjes
- 2 stengels bleekselderij, in smalle reepjes
- 3 knoflookteentjes, gesnipperd
- 5 salieblaadjes, in reepjes
- 1 blik 400 gram tomatenblokjes
- 2 verse tomaten
- bouillonblokje
- peper
- zout
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Groene linzenschotel met snijbiet
- Allergieen informatie